jueves, 3 de junio de 2010

Jo vull que perdin


Qui més qui menys està al corrent de la prima que ha pactat la Federació Espanyola de Futbol amb els jugadors que van al mundial. I de "l'escadalera" que això ha provocat crec que també.
Ja els hi val als tres capitans: el Casillas, el Puyol i el Xavi el morro que li foten però al senyor de la Federació que ho ha pactat se'l hauria de acomiadar immediatament. I al senyor Jorge Carretero que ha sortit a donar explicacions vers el fet, també.
En política, en economia o com a mínim per anar pel mon, una de les coses més importants a l'hora de prendre decisions o d'opinar o de relacions humanes és tenir un xic de sentit comú. Si no el tens et passa lo que ara parlem, que et diuen el nom del porc a cada cantonada i amb tota la raó del mon.
Jo vull que perdin. I si en el mateix cas s'hi trobés la Selecció Catalana, doncs també. I soc un gran admirador del Puyol i del Xavi, però noi, m'han tocat el vora-viu ja que no son precisament uns morts de gana. I fins i tot penso que no els hi ve ni de 600.000 €. Tampoc val que després surtin dient que en donaran una part per beneficència o que també responguin que la mitat s'ho queda Hisenda.
I la Federació abans de fer mes rics als rics que mirés d'ajudar a equips com la Gramanet que els jugadors no veuen ni un duro i tenen problemes per arribar a final de mes. Perquè si be és veritat que els cales surten dels patrocinadors, a aquestos també els paguem nosaltres.
Que no ens vinguin amb hòsties.


No hay comentarios:

Publicar un comentario