sábado, 30 de enero de 2010

Primer dia a Eivissa


Ja estic a Eivissa, aquesta estimada terra des meus güelos per part de se meua mare, que en cel sia. I arredefotre quin fred que fa. Ni mancus sortir des barco ja en vaig veure 4 ºC en es cotxe i en arrivar es cruse de Santa Eulari ja en marcava 1 ºC. I vent. Vaig arrivar a casa cap a les vuit i mitge i amb gana de menjar però no hi havia res obert. Vaig a anar a Sant Joan i res de res. Can Titurit tancat. Llevò me'n vaig anar cap a Can Curunè. Tancat. Vaig provar a Es Pins a Sant Llorenç. Tampoc. Ja ben nic vaig anar a es supermercat de Sant Joan un altre volta, vaig comprar de tot (encara hi haig de tornar que em vaig deixat ses tometes) i cap a casa a fer-me s'esmorzar. Pernilet amb pa des dia, unes olivetes, una cervesseta i a comneçar a fer net sa casa que falta li feia.
Tot molt bé però aquesta casa no està feta pes fred. Vaig trobar llenya per sa llar de foc però era d'ibiscus i això no crema bé. En haure de fer de llenya nova però de pi que crema mellò. Tenc una estufeta que va molt bé però no hi pot amb sa casa.
Cap a les set ja és fosc i llavor tot és una mica tristoi. Peró m'és igual. Com que hi ha molta feina ben de pressa un es distreu.
La mar està molt enfurismada lo que vol dir que haig de fer bones fotos.

1 comentario:

  1. Anda que no vius bé eh! Fes fotos, que vull veure com està Portinatx plena de turistes a ple mes de febrer...
    Ptns

    ResponderEliminar