lunes, 3 de mayo de 2010

Millennium


No he llegit el llibre del escriptor Stieg Larsson. M'ho va recomanar molta gent ja que, de fet, l'ha llegit tothom i des-de fa temps, però soc una mica escèptic respecte aquestes recomanacions globals ja que sovint reps una decepció per allò de que esperes una cosa excepcional i no compleix amb les expectatives que semblava. Em va passar amb el famós "Codigo da Vinci". No és que fos dolent però tampoc per vendre aquella quantitat de llibres.
Doncs faig aquesta reflexió perquè l'altra dia vaig veure la pel.licula i em va agradar molt. La trama està molt ben muntada i estàs atent a lo que pugui passar fins al final.
El paper de la protagonista, la Noomi Rapace, molt bo.
I ara no sé si llegir els llibres o no. De fet no en tinc necessitat perquè en tinc uns quants per endavant, però la trilogia del autor corra per casa i suposo que al final hi aniré caient.
De vegades diuen qu'és millor llegir el llibre i després veure la pel.lícula ja que així li poses rostre a la teva pròpia imaginació i no el que et dona l'actriu de la pantalla. Però be, ja està fet.
Ja sé que sempre soc l'ultim en conèixer les coses i, per lo tant, arribo sempre tard a l'hora de donar consells, però recomano la pel.lícula.

1 comentario:

  1. Pues padre t'informo que, com acostuma a pasar, la pelicula es un rollo total comparat amb el llibre. Canvien moltes coses i es deixen moltísimes altres. Llegeix-te el llibre però ja, el millor de tots és el primer i els altres dos no estan mal.
    ah i el Codigo da Vinci no vaig llegir el llibre, pero la pelicula es una merdola gran gran gran pero gran...enorme!

    ResponderEliminar