viernes, 2 de noviembre de 2012

Fátima Báñez



Deu estar molt nerviós el Govern central. Es veuen ja molts símptomes d'impaciència respecta a la tan anhelada recuperació econòmica. L'ultim els comentaris que ha fet la ministra de Treball, Fátima Báñez,  en una presentació d'una revista del seu ministeri (tot queda a casa). Es veu que allí se li va escalfar la boca i no va parar de dir bestieses. Com que parlava pels seus, les persones normals no s'han de sentir ni al·ludides ni molestes, no les tractava d'imbecils, és simplement que no anava per elles.
Sembla ser que la final de la crisi no te res a veure amb un atur que ja va pel 25% de la població que està en condicions de fer-ho. Res d'això. Tampoc te res a veure que no hi hagi cap indicador que ens ho digui. No passa res. Lo important son les decisions que ha pres el Govern i en les reformes que s'estan adoptant des de la confiança en nosaltres mateixos.
I no acaba aquí la cosa ja que la ministra encara va més enllà. Defensa que la reforma laboral "está ayudando a muchas empresas a salir de la crisis" gràcies  a una millor flexibilitat interna. I després ja ens la fot a cullerades: "hoy más que nunca el empleo es el centro de todas las políticas del Gobierno, seguido de la responsabilidad que es tarea de todos".
I per acabar-ho d'arreglar:" El ejemplo de responsabilidad de los empresarios como impulsores de la salida de la crisis a través de la generación de riqueza y la creación de empleo, así como de los funcionarios, a través de su vocación de servicio".
Per llogar-hi cadires.
De on collons treu aquesta "senyora" els símptomes de la sortida de la crisi?
Abans de nomenar a algú ministre.....no se li podria fer un senzill test d'intel·ligència?
I aquesta paia, encara que te pis a Madrid, cobra dietes de "alojamiento y manutención" com si vives a Huelva a on també te habitatge. Dietes que son 1.823 € en 14 pagues, que tampoc ho entenc, perquè amb dotze ja en tindria prou.
Quina cara més dura que te la senyora ministra. A més a més de beneita, està clar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario