martes, 8 de febrero de 2011

El Nord d'Àfrica

Hi ha que veure com canvien les coses. El que ahir era negre avui és blanc i els governs de tot el Nord d'Àfrica que ahir eren mantinguts pels Estats Units com a model fent de barrera contra els islamistes i amb total satisfacció per part d'Europa, avui son uns corruptes, dictadors i usurpadors de la llibertat del poble.
Que ho son no ho dubta ningú doncs es calcula que la fortuna personal del Sr. Mubàrak està entre els 40.000 i 80.000 milions de dòlars, i trenta anys d'un poder ferri amb un estat d'excepció permanent no és qualsevol cosa, posant per exemple; però ja fa temps que ho son i quan ara la gent del poble es tira al carrer i sembla que no hi ha qui ho pari ara donem la volta a la truita i els Sr. Barack Obama diu que ja en hi ha prou i que s'han de respectar els desitjos del poble.
Els europeus ens quedem agafats una mica en fals perquè el "status" que hi havia ja ens anava bé. A nosaltres que ens importa el benestar de la gent si lo que volem son unes vacances tranquil·les i sense problemes a Turquia, Egipte o Jordània. Que perquè nosaltres estem bé els hi han de fotre canya, doncs que els hi fotin però que no ens emprenyin.
I ara resulta que ve el Obama i diu que el poble te drets. Vaja home, com és possible que tinguin drets aquestos moros. Si només deixem que en vinguin uns quants de tan en tan a casa nostra per explotar-los lo que ens vingui en gana. Perquè facin lo que nosaltres no volem fer i a un preu que no acceptaria absolutament ningú. No fa falta dir-lis que els necessitem com l'aigua de Maig per mor del nostre cada dia mes gran envelliment i baixa natalitat. No, això no. Val mes mostrar-lis la nostra superba i fer-lis el favor de que vinguin a gaudir de les nostres engrunes.
I ara aquestos àrabs ho volen fotre tot enlaire pensant-se que tenen drets.
Amb lo bé que estàvem.
Mecachis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario