lunes, 28 de febrero de 2011

Punto Pelota

 A casa nostra, amb prioritat, es veu TV3. Una mica perquè és en català i un molt perquè es un canal de qualitat. A nosaltres ens satisfà bastant i els informatius solen ser tot lo objectius que es pot demanar. Per cert que fa un temps em varen parar pel carrer per demanar-me la signatura perquè es pogués veure la TV3 a València. Evidentment no vaig signar. Si els valencians volen veure aquest canal que el demanin ells. No crec que els hi haguem de posar entre cap i coll. I ara resulta que han apagat la senyal des de València. Doncs tan amics. Ells s'ho perden.
Doncs per lo que a mi respecta hi ha dos canals als que no hi vaig mai i per mi els podrien tancar. Em refereixo a Telecinco i Intereconomia. Dels dos tinc informació de lo que donen a través dels programes APM i Cracóvia, es a dir, quan tenen a bé fer menció en clau d'humor i amb això ja en tinc ven bé prou per no entrar-hi mai. Ja me'n faig una idea de com va el tema i no hi tinc gens ni mica d'interès.
Però ara resulta que estic a Eivissa a un lloc apartat del mon, amb molt de temps lliure i, per una vegada, vaig deixar de banda les meves conviccions i fent anar el comandament a distancia em vaig parar un moment a Intereconomía que feien el programa Punto Pelota. I com que havia guanyat el Barça i empatat el Madrid doncs em va picar la curiositat.
Vaig veure el programa ja a les acaballes. Vaig arribar al moment en que estaven deixant al Forlán del Atlètic de Madrid com un drap brut. Crec que hi havien en total set persones a parlar i només un el va defensar lleugerament. Li varen dir de tot, des de dubtar de la seva professionalitat fins que el tenien que fer fóra. Tot seguit varen entrar en el partit del Barça. Lo primer que se sent és que els dos primers gols varen ser en fora de joc. Es passen imatges de les jugades conflictives una mica depresa perquè no es vegi bé i en cap moment es para la imatge i es fa una ratlla per confirmar la posició del defensa i del davanter, per lo que tot queda clar per ells. A altres programes ho varen fer i va quedar clar que no en hi havia.
Després hi va haver molta polèmica amb si te mes dies per descansar el Barça que el Madrid, que si els horaris afavoreixen al Barça, que si els calendaris també, que els que manen van contra el Madrid, etc.
Llavors passem al partit del Madrid.
Només hi havia un problema. Si a l'ultim minut era penal o no una possible falta a Benzema. Ho varen passar endavant i enredera tantes vegades com varen voler.
Unanimitat. Era penal. A mi em va semblar una llufa com una catedral del davanter madrileny, que després es llença a terra per dissimular la cagada. Doncs bé, a partir d'aquí no he sentit mai més bestieses. De tots colors.
Jo ja entenc que un programa esportiu ha d'anar de la ma del equip local. A casa nostra també passa, no ens enganyem. I si no que els hi preguntin als de l'Espanyol a veure que opinen. Però entre poc i massa.
A mi em faria vergonya comportar-me d'aquesta manera a un esdeveniment públic d'aquesta mena.
Un ridícul espantós.
Ah, i amb tot de missatges a sobre de la pantalla de gent que els va enviant, alguns per sobre de la ratlla de la mala educació tant a favor del Madrid com a favor del Barça.
En fi. Mai més. Torno cap a TV3.

2 comentarios:

  1. Espero que hagis aprés la lliçó.
    Jo no ho veig mai, només en els zappings, però hauràs pogut comprobar que gent com Roncero, Gatti o Hermel son lo més asquerós que hi ha dins del "periodisme" barriobajero esportiu que està ara tan de moda...

    ResponderEliminar
  2. No sé ni com es diuen ni m'importa. Es depriment...

    ResponderEliminar