miércoles, 24 de noviembre de 2010

Religions

Si jo fos periodista i tingués que omplir cada dia mitja plana a un diari ho tindria molt fàcil només tocant el tema de la religió. Potser una mica ja és així perquè cada dia surten moltes notícies que si no et fan plorar et fan riure.
Noticia que ve d'Israel. Allà els estudiants estan que trinen perquè a més a més de tenir un servei militar obligatori a partir del 18 anys (21 mesos per les dones) en unes condicions de guerra moltes vegades i que fins que no l'acaben no poden accedir a l'universitat amb carreres que els hi costen uns calerons, resulta que el Gobern destina anualment una partida de 22 milions d'euros per subvencionar els estudis talmúdics dels adults ultraortodoxos, cosa que poden fer durant la resta de la seva vida i exempts també de fer els serveis a la pàtria.
Hòstia que ben muntat ho tenen els paios. No van a la "mili" i es dediquen només al estudi del Talmud sense fotre un pal a l'aigua durant la resta de la seva vida. Menys mal que son una minoria que si no una guerra contra els àrabs seria un passeig per aquestos.
I per casa nostra també en tenim de bones.
La primera és que el Papa diu que s'ha equivocat en algunes coses lo que vol dir, segons reconeixen, que el Papa no és infal·lible ni en coses de l'Església. Te collons la cosa. Fan be de dir-ho perquè això avui ja no s'ho creia ni la velleta més figa del poble més allunyat a les muntanyes.
Després ens despenalitzen el condó per segons quins "usos". Bona notícia per aquestes pobres senyores que es veuen als costats de les carreteres i que venen el seu cos per diners. Tindran un pecat menys a l'hora d'exigir l'us d'aquestos "sombrerets".
També ens han dit que l'Església catòlica és l'única verdadera.
Ja hi som. Crec que per definició totes les religions han de ser verdaderes, ja que, en cas contrari, no ens podrien vendre la vida de l'altre costat i no servirien per res. I si ens volen dir que estan en possessió de la raó.....mentre la base sigui una qüestió de fe....anem llestos.
I l'ultima es la més bona. Es veu que avui aniran el President de l'Espanyola de Futbol i l'entrenador de la selecció a portar la copa del món a l'assemblea del bisbes. L'iniciativa és del Sr. Villar i tenen previst anar al Santuari de Caravaca a Múrcia i a la catedral de Santiago, però no faran cap visita a temples d'altres religions.
Potser sí que hem guanyat la copa per inspiració divina...i a veure si estic equivocat i la catòlica serà la verdadera....
Ho veurem en els pròxims partits perquè a cada amistós ens l'hi foten quatre....

1 comentario:

  1. Per què penses que el Papa porta les sabates del color que les porta? Perquè és de La Roja, home!

    ResponderEliminar