lunes, 1 de febrero de 2010

Segon i tercer dia a Eivissa


I quin fred que fa. No estic avesat a aquest fred per aquestes terres. I en sa casa tampoc. Sempre la tenim tota oberta per sa calor i vivim de portes cap en fora i no em se avesar a tenir-ho tot tancat i jo dins. A es sol post faig sortir ahir i va ser talment con un vol de mussol. Es que no hi ha nengú ni dins ni fóra casa.
M'he fet un expert en encendre llar de focs, en buscar bones rames seques pes pins, taiar-les i calar-les bé. I faigs uns foquets ben polits per anar calent dins casa.
Però....mala fi tenga el món i es puta butano. Que no se'm acaba sa bombona just cuan estic a sa dutxa i ensabonat de cap a peus? I s'aigo.... que d'estar calenteta passà a caure com agüies de gel?
Mal raio so puta butano un altra volta. Em vaig cuidar morir tan des fred com des bot que vaig fer per poder fugir. Ale, eixugue't com puguis, mal vesteix-te i surt a es carrer, que se bombona està fora de ses cases. Te coions sa cosa. Si no afer sa puta grip A aquesta volta ja no l'agafaré mai mes. Ja podré dormir tranquil.

1 comentario: