martes, 23 de febrero de 2010

Ens prenen per idiotes


Avui és dimarts, lo que vol dir que ve la Lola (la Sra. que ens deixa la casa neta) i que abans de les 9 del matí ja soc fora per allò de que no es pensi que la controlo (que m'ho deixi net és només lo que demano). Toca esmorzar a on sempre llegint el diari. Després dels meus callos, la cervesa i dos cigalons, tancant el diari he arribat a una conclusió: "Ens prenen per idiotes"
Ve aquesta reflexió després de llegir lo que comenten els caps del GRAF vers l'incendi d'Horta en que els hi diuen quatre fresques als polítics (amb tota la raó) i també els comentaris del Sr. Alberto Núñez Feijoo, president de Gobern gallec justificant la "peineta" del Sr. Aznar (l'acció d'estendre el dit del mig mantenint la resta de la mà tancada, vulgo "ves a prendre pel cul") invocant-ne un origen "grecoromà" com a gest admès en civilitzacions que han estat bressol de coneixements com Roma o Grècia. O sigui que la resposta del Sr. Aznar a un grup de persones que li deien assassí pel fet de que una foto seva a les illes Azores havia costat 192 morts al metro de Madrid no era enviar-los a prendre pel cul sinó intentar civilitzar-los.
Em miro al mirall i ja no estic segur de lo que veig. A on està la línia dels que no son idiotes?
Se'm pot dir que el Sr. Aznar no és el responsable directe d'aquelles morts i jo puc dir que les palestins no en tenen cap culpa de que Hitler mates cinc milions de jueus i que fa més de dos mil anys, Deu, (Deu?, quin Deu?) els hagués promès aquella terra, lo que els hi dona tot el dret a fer-los fóra de casa seva o a matar col·lectiva o selectiva-ment a qui els doni la gana (mira lo que fa el Mossad amb el permís dels Estats Units) sense que els pobres palestins tinguin cap dret a res, ni tan se val el de la queixa. Si se'ls hi reconegués algun dret potser en el món hi haurien menys morts i menys problemes ja que aquest problema és l'arrel de molts altres. Però clar, com que el drets d'uns ens el ha donat Deu....
"I la línia dels idiotes?" em dirà algú.
A veure, "Tu tens opinions independents?"
"Si"
"Doncs tu estàs a dintre del grup dels idiotes"
"Perquè?"
"Per voler deixar de ser-ho, gilipolles"



.

No hay comentarios:

Publicar un comentario