lunes, 15 de febrero de 2010

Un dia diferent


Aquí a Eivissa hi tinc un amic de tota la vida, en Juanito, que està casat amb la Pepita, una bellíssima persona a qui també coneixem de molt temps.
Doncs bé varem quedar en sortir les dues parelles dissabte passat per donar una volta per alguns llocs d'Eivissa que jo no coneixia. La cosa no va començar molt be ja que es va posar a ploure i llavors per segons a on ja no s'hi pot anar. No es pot anar pel bosc omplin-te de fang. Va decidir en Juanito d'anar a visitar la casa museu d'un amic seu. Després de donar unes voltes i de preguntar, la varem trobar a Santa Agnès de Corona i, la veritat, ens varem emportar una sorpresa molt agradable. Varem gaudir d'una casa de pagès completament reformada dintre dels seus anys i amb una exposició de coses pageses antigues en totes les seves sales. Estris per llaurar, de les besties de carga, vestits, coses de la llar, tines, sedàs, llumeners, una cuina tal cual com feia cent anys i moltes coses més. Tot ben colo-cat i amb un gust fantàstic. Son objectes reculli'ts per un particular durant tota la seva vida. Jo espero contribuir-hi amb una cullera de fusta que te també un munt d'anys. Es una casa museu que te molt de valor per persones com jo que han viscut en la seva infància amb molts d'aquells objectes.
Después en Juanito ens va portar a C'an Curuné a on varem gaudir d'un cous-cous com feia molt de temps que no menjava. Varem parlar de les nostres coses, de temps passat i d'avui (de futbol no perquè ell és del Madrid) i varem passar tots quatre (la Paquita ja havia arribat divendres a la nit) un dia diferent i fantàstic que espero poder repetir molt aviat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario