lunes, 2 de agosto de 2010

Estic a Eivissa


Ja fa molts de dies que no escrivia al meu blog. La raó principal és una mica de mandra ja que estic de vacances. Estic a Eivissa passant l'època estiuenca de cada any, una mica mes llarga aquesta vegada donat que ja no tinc obligacions i el fet de venir abans que ningú i bastant dies sol, m'ha permès dedicar-me tranquil·lament a fer de mestressa de casa. De fet una casa buida en períodes mes o menys llargs fa que quan hi arribes t'hagis d'arromangar de valent. I així ho he intentat fer.
Peró vaja no tot ha sigut feina, he gaudit de llegir, de passejar, de fer de jardiner, de no fer res, d'hores d'ordinador......i també, com no, de xerrades amb els meus amics i també amb els meus veïns de tota la vida, de València, amb qui, si no som família.......com si ho fossi'm.
També he visitat la família de Xarraca amb els que ho vaig passar també molt bé. Em varen convidar a sobrassada i vi pagès i a més de xerrar i xerrar vaig gaudir de les coses de la terra.
I amb ells tinc una anècdota amb la que vaig riure molt. Resulta que els hi vaig fer a tots tres, en Joan, na Maria i na Catalina un "collage" amb només les seves cares. Crec que els hi va agradar dons era una especie de foto amb les cares de cadascú i amb diferents tamanys. Però lo que em va fer gràcia va ser quan na Maria que te 90 anys va dir:
"Em veig molt arrugada.....quina llàstima de no haver gurdat es mirais veis de vint anys endarera. Amb es veis mirais no en tenia d'arrugues a se cara i amb es nous d'avui em vaig plena".
Ho vaig trobar genial. Pur humor pagès.
Aquesta la faré servir.

1 comentario:

  1. Hi ha que reconeixer que la frase es molt bona...
    Per cert, em sembla una falta de respecte que no hagis dedicat una entrada ( o potser millor tot un blog)al geni que et va fer la nova foto que t'has posat de perfil ...per una que et fan que surts bé!XD

    ResponderEliminar