miércoles, 7 de julio de 2010

Qui te un amic te un tresor, i si és dona...no vegis.


En els últims dies he tingut la sort de que hi han hagut persones que han volgut compartir una mica del seu temps amb mi, que si d'alguna cosa disposo és de temps, precisament, però hi ha un cas que de temps no en tenia gaire. He compartir àpat en els últims dos dimarts amb la Mª Antonia i amb la Sra. Beni.
Amb la Mª Antonia he compartit l'actualitat de Disper aun restaurant a prop de Martorell. Compartir no sé si és la paraula adient ja que jo ja no formo part d'aquest dia a dia, però ella em va posar al corrent de com van les coses des-de un altre caire que no el que em donen altres amics. I em va agradar saber coses noves, les influencies italianes i les de les noves persones de gobern. I també vaig comprendre que estic molt bé a fora de l'entremat ja que moltes noves directrius no les comparteixo. A mi sempre m'ha agradat més crear que no desfer. Però l'important era xerrar una mica amb aire despreocupat de moltes coses que coneixíem bé tots dos, recordar les bons moments i passar revista a tota la gent que coneixem. I ho varem fer amb escreix. I varem menjar molt bé. Espero repetir-ho aviat. I si és al mateix restaurant...millor.
Amb la Sra. Beni els sentiments varen ser els mateixos però molt diferents. Aquí no parlàvem ni de l'actualitat ni del futur sinó mes aviat del passat, i encara més, del passat que havíem compartit. El restaurant estava al port d'Arenys i també varem menjar molt be i beure.....també, doncs entre ella i jo varem buidar una botella de cava. Amb temps, això si.
Després de més de tres hores de xerrameca em va ensenyar el seu pis d'Arenys. Es molt gran, molt maco, i te una terrassa que dona a la riera i a on es veu molt be el mar. El te molt ben moblat i amb molt de gust.
Per acabar-ho d'arreglar, en mig de la conversa, va trucar el Ramón, per lo que encara varem compartir mes coses, però ja entre tres.
També varem quedar que ho repetiríem i que convidaríem al Sr. Casolivé si volia venir.
Hòstia, que be que m'ho passo.....

No hay comentarios:

Publicar un comentario