jueves, 15 de julio de 2010

"La roja"


Hostia !! Doncs han guanyat el campionat. Tot i que jo, en principi, desitjava que perdessin per allò de les "primes" haig de reconèixer que me'n he alegrat de que hagin arribat a ser els campions.
Eren els que millor jugaven i sempre pensaves amb els contraris: "Home, perquè guanyin aquestos val que guanyin els de casa", perquè al cap i a la fi, casi tots eren de casa.
Haig de dir que des-de que tinc us de raó (no deu fer gaire temps, la veritat) he vist tots els campionats del mon, o al menys els partits que han donat en obert i que la feina m'ha permès veure. Doncs sempre tenia l'enveja de veure com diferents seleccions guanyaven el campionat, o bé jugàvem de conya: Brasil, Holanda, una vegada Polònia, Alemanya, etc. I els anava seguint però sempre mirant-ho des-de fora. Doncs bé, aquesta vegada ho he gaudit des-de dintre amb els Piquè, Puyol, Xavi, Iniesta (que bo qu'es aquest paio), Busquets, Pedro i el nouvingut Villa. Si no fos perquè anaven de diferent color i perquè no jugava el Messi hi havia moments que estava segur que estava jugant el Barça. I m'ha agradat, ja que, precisament, era l'última copa que li mancava de guanyar: la Copa del mon.
Ara ja podem descansar en pau: el Barça ho ha guanyat tot, tot, tot.
Ja ho he comentat amb algú alguna vegada: val més que ens dediquem a la petanca.
Ja no és possible anar més amunt.
Hem de canviar d'esport

No hay comentarios:

Publicar un comentario