viernes, 28 de marzo de 2014

House of Cards

Es de suposar que no sóc l'única persona que veu aquesta sèrie de TV i que, per lo tant, té una opinió definida vers ella i que pot o no estar d'acord amb mi. Bé, doncs jo crec que és totalment recomanable per totes aquelles persones que tinguin interès a saber com és la vida política d'un país, en aquest cas Estats Units, però perfectament aplicable a qualsevol lloc i no diguem ja a Espanya, líder europeu en corrupció política.
En aquesta sèrie es posa de manifest que els polítics només lluiten pel poder amb aquella dita "el fi justifica els mitjans" sempre a sobre de la taula. La gent del carrer només són individus impersonals que hem de manipular sense cap mirament sempre sota els nostres interessos.
La societat, com a tal, no existeix. Es només un lloc a on ficar la mà per treure vots que ens donguin més i més poder i/o més i més diners. Si haig de mentir, haig de menysprear, insultar, enfonsar o llepar els culs que faci falta si en puc treure algun benefici per mi o per algú a qui més endavant li cobraré el favor, tot està bé.
Ah! I tot això també val per la premsa, a la qual li donaré les notícies que em convinguin o que facin mal als meus adversaris.
No em vull estendre massa per allò de què no vull donar més pistes de com es desenvolupa la sèrie.
Fins avui hi ha dues temporades, encara que de la segona en hi ha només cinc capítols fins avui.
Recomano veure "House of Cards".