miércoles, 23 de diciembre de 2009

Anècdotas (2)


Durant el temps que vaig estar a Mantes la Jolie va ser bastant la gent que va venir a fer alguna cosa, tan reunions com per ajudar. Va venir la Carmen Marín (q.e.p.d), va venir la Carlota Pérez, el Jordi Reguant s'hi va estar uns mesos ajudant al Laboratori i la Dolors Saries va venir diferents vegades per ajudar a l'Herve Strouk en l'implantació de la ISO 9001. Doncs amb la Dolors, a part de treballar (amb els altres també) varem tenir moments divertits.
Normalment dormíem a l'hotel Eclipse però la idiosincràsia d'aquest l'hotel no li feia gaire gràcia a la Dolors i aprofitant que no ni havia lloc o feien alguna cosa a les habitacions ens varem buscar un altre hotel millor del qual ja en teníem referencies. Ens en varem anar a "La corniche de Rolleboise". No era gaire més car, però tenia habitacions molt més grans i més confort. Després d'uns cuans dies va sortir la pregunta: "Tu et dutxes bé?" No se si la vaig formular jo o la va formular ella però la resposta va ser: "Jo no i tu?"
Resulta que estàvem a les habitacions de dalt de tot i allí el sostre estava inclinat i baix. Això a l'habitació no tenia més importància que no anar amb seny de no topar al cap. Peró al lavabo, a on la banyera estava a sota de la inclinació, ja eren fustes d'un altre paner. El problema principal era que la dutxa estava també baixa i dret no hi cavíes a dintre.
"Tu com tu fas per dutxar-te?"
Aquí ja entre rialles ens varem explicar l'un a l'altre les peripècies que teníem de fer per ensabonant-se, de la manera que continuàvem estan sota l'aigua per no passar fred (estàvem a ple hivern)i com agafàvem la dutxa. Varem quedar que ens ho podíem ensenyar un dia (amb vestit de bany, esta clar) per recollir la millor manera. No ho varem arribar a fer però va ser motiu de xerinola durant els dies següents. Crec que la proposta de la Dolors de posar-se de genolls era la millor. I així ho vaig provar jo mateix.
Peró la pregunta que no va tenir mai resposta va ser:
"Escolta, i com s'ho feia el Michael Gries?"
Per qui no ho sàpiga aquest senyor feia més de 2 metres d'alt.
Aquesta pregunta encara ens fa riurer ara.

No hay comentarios:

Publicar un comentario