domingo, 20 de diciembre de 2009

x 6 team


El Barça acaba de guanyar el sisè títol d'aquest any. Dubto molt que això és pugui repetir algun dia i que ho pugui fer un altra equip i de la mateixa manera. Però és igual. Ho hem gaudit molt i de ben segur que guanyarem més títols, però també en tocarà perdre.
Perdrem títols i partits importants.
També crec que bona part del merit es del Sr. Josep Guardiola, per no dir tota. Ja sabem que hi han jugadors molt importants junts, que juguem molt bé i que estan molt integrats en l'equip, però de debò que el Pedro o el Busquets, l'Alves o el Messi serien lo que son sense l'aposta tàctica que ha fet el Guardiola? Aposta tàctica i altres coses que tothom ha fet seves de la ma de l'entrenador.
I perquè?
Doncs perquè els hi ha donat objectius i s'en ha fet responsable. Ha compartit molt més els fracassos o els problemes que no els exits i no s'ha col·locat medalles quan les coses han anat bé. Ha agafat més protagonisme amb les coses negatives que en les positives i això la gent que puguis tenir per sota és lo que més agraeix. Sobre tot en situacions de pressió com tenen els futbolistes.
Ha sigut un gran psicòleg i un gran coneixedor de la seva feina perquè ha tingut la senzillesa d'aprendre de tot arreu a on ha estat i de les persones del seu voltant.
En definitiva ha fet un equip fent equip.
I això no ho sap fer casi ningú.
Per això ell guanya i els altres no.


No hay comentarios:

Publicar un comentario