lunes, 8 de julio de 2024

Infanta Elena

 

Ara fa uns dies vaig llegir al diari que a la Infanta Elena el seu pare, l'emèrit, li havia buscat un lloc de treball. El lloc aquest es veu que és a la Fundació Mapfre i amb un sou d'uns 25.000 € mensuals.
Em varen caure els dallonses per terra.
La pregunta que em ve al cap és: Quina feina fa aquesta senyora per guanyar-se aquest sou?
I després:  alguna enginyeria o carrera similar? Perquè jo conec molta gent de valor que no cobra ni la dècima part d'aquest sou.
O sigui que el seu pare, persona influent, li busca a la seva filla un lloc a on li paguin per no fer quasi res, ja que aquesta senyora no llueix tampoc per disposar d'una gran intel·ligència. O almenys jo no li veig per cap banda.
Tot això deu tenir
algun nom lleig com "tràfic d'influències", no?

jueves, 4 de julio de 2024

Tornem-hi

Fa molts anys que no entro en el meu blog i no hi he escrit res de res, entre altres coses perquè tenia un contacte més directe amb la meva gent. És cert que hi havia persones que em llegien, però poques vegades es manifestaven o donaven la seva opinió. No puc culpar a ningú, ja que jo feia exactament el mateix.

De tota manera em proposo tornar a començar. He vist tot el que escrit i no em sembla ni bé ni malament. És, senzillament, el que una persona opina de tot el que l'envolta en aquell moment.

He escrit bastant en Facebook però, evidentment, no és el mateix. Aquí el desenvolupament de tot el que vols dir ha de ser més definit i extens.

Així que ho tornaré a intentar.