miércoles, 11 de julio de 2012

Angel María Villar


En el nostre país no només tenim uns polítics totalment inútils sinó que aquesta ineptitud s'estén com una taca d'oli a altres institucions. Per exemple a la Real Federació Espanyola de Futbol.
El senyor Villar fent valer el seu poder ha tingut a bé de fer una amnistia casi general  que ha deixat sense càstig el dit a l'ull del senyor Mourinho al Tito Vilanova. Si la decisió en en el seu moment del Comitè de Competició de dos partits pel Mourinho i un pel Tito, ja va fer riure, la que ens porta a aquesta amnistia ja tira cap a fer emprenyar. Amb l'excusa de la conquesta de l'Eurocopa i que també ho ha fet altres vegades una acció violenta d'un entrenador cap a un altre tècnic queda sense cap càstig. M'agradaria plantejar si, en el cas contrari, que el Tito li hagués posat el dit al ull al Mourinho, les coses haguessin anat igual, tant en la magnitud del càstig com en el de l'amnistia.
M'hi jugo un  pèsol a que no.
Un fet que va ser contemplat per mig món i que va ser objecte de tot tipus de comentaris, ara resulta que queda en no res per la decisió d'una sola persona però amb gran complaença per part del senyor Florentino Pérez. I ja m'agradaria saber d'on ha sortit l'idea, si de la Federació o de la Casa Blanca.
De tota manera els més burros estan a can Barça.
Ara ve el senyor Toni Freixa i ens diu que  la mesura de gràcia no converteix en innocent l'agressor, sinó que li concedeix la consciència que pugui seguir agredint impunement.
Senyor Freixa, dues coses: la primera que el senyor Mourinho ja fa temps que fa lo que si surt dels seus atributs masculins, i la segona que a la Directiva del Barça li han endinyat pel darrera i sense vaselina. I no és la primera vegada.
Ara podem posar el crit al cel però en el seu moment no ho varem fer i no varem defensar com calia a un empleat del club. I amb motiu de la trepitjada del Pepe al Messi tres quarts del mateix.
Vostès estan al mateix nivell que el President de la Real Federació, o sigui, que no valen per aquesta feina. De ben segur que econòmicament la seva gestió serà molt bona, però en altres aspectes també molt sensibles i que mereixien una resposta contundent no han estat vostès a l'altura. Potser per aquestes "petites" coses el Pep Guardiola ha decidit passar pàgina i deixar l'entitat. De ben segur que no podia estar d'acord amb aquesta tebior de la institució. O per lo menys va ser ell qui, en un moment donat, va ser qui va donar la cara, cosa que no recordo que hagi fet el senyor Rosell.
I al jugador que va llençar una botella d'aigua a un àrbitre, d'amnistia, res de res. Això és normal, però tot lo anterior, no.

No hay comentarios:

Publicar un comentario