sábado, 17 de mayo de 2014

No a la violència

Val a dir que estic en contra de tota manifestació de violència vingui del cantó que vingui i del seu nivell per petit que sigui i tant per part de Governs com de persones.
Dit això també és cert que hi ha molta gent que perd el món de vista i que, davant d'una penúria diària, d'una injustícia certa o no, és capaç de qualsevol cosa.
Mirem sinó el cas d'Isabel Carrasco morta a les mans de dues persones que, pel que he llegit, no estaven en una situació desesperada com podria ser el cas de molta altra gent, com a justificació d'un fet d'aquesta magnitud, donada la fixació en una sola persona com a responsable d'una situació personal no desitjada. És difícil d'entendre com es pot planejar la mort d'una persona durant molts de mesos, la compra d'una pistola, el seguiment diari de la víctima, si no és per mor d'un problema psicològic profund i no per part d'una sinó de dues persones. Avui també he llegit que podria haver-hi un altra persona -una policia- implicada en els fets.
De tota manera aquest fet hauria de fer reflexionar als polítics. Ja sé que no ho faran i que tot continuarà igual però no estaria de més plantejar-se d'una vegada que estar al poder o ser candidat a estar-hi no vol dir estar per sobre del be i del mal.
Aquests missatges que vénen de dalt tot dient-nos: "Ja sé que passes gana però és el que et convé"quan jo no tinc res a donar als meus fills i qui m'ho diu lliga els gossos amb llonganisses fa molt de mal.
Avui he llegit al diari que els regidors de l'Ajuntament de Toledo varen abandonar el ple quan una representant dels pares de nens malalts de càncer d'un hospital anaven a demanar millores en el seu tractament. I també que el president de la Diputació i regidor del PP, Arturo García-Tizón, tot sortint del saló de plens li va dir a un pare que li volia donar un document amb les seves peticions que allò no li interessava i no l'importava.
Jo no sóc una persona violenta, però si em trobés en el lloc d'aquest pare amb un fill malalt de càncer, i qui em pot ajudar em dona aquesta resposta... no sé si m'en podria estar de fotre-li una bona hòstia encara que anés a la presó per un temps. I no dic coses més grosses perquè aquest escrit potser el llegirà algú i encara tindré problemes per fer apologia de terrorisme.
A més a més de tenir polítics corruptes també són torracollons, exceptuant al senyor Cañete, esta clar, que intel·lectualment està per sobre de les dones ....i no és gens masclista.
Que Déu ens agafi confessats.