martes, 22 de enero de 2013

Luis Bárcenas

Vaja element aquest paio. Ja va ha estat implicat en el cas Gürtel i ara torna a estar a primera plana dels diaris provocant una gran tremolor a la seu del PP. Es veu que te un tip de milions d'euros a Suïssa i que havia distribuït a tort i a dret sobres de diners a compte de la caixa B a gent del Partit Popular en quantitats importants. I quan se li pregunta a la gent que actualment està al Gobern de què va el tema, tothom surt d'estudi, que no en sabien res de res i que ara ens ho mirarem bé i ho estudiarem.
Quines penques tenen.
O sigui que hi ha un senyor en un partit que reparteix diners i ningú en sap res, ni saben d'on surten els calerons i el paio en te un munt en un compte a Suïssa. Un paio que era el tresorer del partit. O sigui que de bitllets en deuria de tocar bastants perquè encara en hi varen sobrar per omplir-se les butxaques. Mira tu el descontrol que hi ha en l'economia dels partits. I no posaria la mà al foc que qui ha tirat de la manta no hagi sigut algú que no en participava en el repartiment i noi, aquí...o tots moros o tots cristians.
A veure com se'n surt ara el PP. Està demanant grans sacrificis a la gent del carrer, hi han molts milions d'aturats, s'eliminen pagues extres, menys diners per sanitat i educació i resulta que qui més parla porta les butxaques ben plenes.
Però vaja, no és només el PP qui fa trampes.
Amb Convergència tenim el problema de comissions de Ferrovial a través del senyor Millet. Com que el merder és tant gran no saben com parar-lo encara que avui ja no se'n parla massa. Amb Unió tenim el cas Pallerols en que el Duran diu allò de que "donde dije digo digo Diego", tenim finançament irregular i aquí no dimiteix el més responsable. Es posa gent al davant perquè assumeixi les culpes i jo segueixo amb lo meu com si no hagués passat res. El senyor Durant deu ser molt ruc si no sap veure lo que passa al seu voltant.
Es veu que en els partits de casa nostra no s'ha de preguntar mai vers el propi finançament. Els diners son molt ben vinguts encara que no se sàpiga d'on venen. Lo més important és que en entrin, gastar a dojo i després ja ens en preocuparem si surt la cosa a la llum.
Perquè el problema no és precisament lo que es coneix sinó lo que no es veu, les grans quantitats de diners que mouen els partits sense que tinguin que donar cap explicació i molt menys que se'n hagin de donar coneixement a Hisenda.
De tota manera aquest és un problema social, diguem que de la nostre societat actual. Jo no he participat mai en política ni res que se li sembli. Peró si que he treballat en diferents entitats d'una o més empreses i en he vist de tots els colors. Sembla tanmateix que poder, diners i corrupció van agafades del canell. El que va d'espavilat, treu profit a on tu no pots, enganya o no compleix es veu que ha de merèixer l'admiració de tothom.
I si no mira tu el que passa a Itàlia amb el Berlusconi, un tio amb unes galtes descomunals, corrupte declarat i encara es tornarà a presentar a unes eleccions. Es veu que com continua tenint problemes amb la justícia ha d'aspirar al poder per poder fer seves les lleis que li fan nosa.
I la gent el vota.
Doncs a veure com acaba el merder en el PP i com afectarà això a les properes eleccions. De segur que qui l'ha votat ho tornarà a fer. Hauré de preguntar a alguns amics a veure si canvien el seu vot.