sábado, 7 de abril de 2012

Benet XVI

Benet XVI ha comparat el Via Crucis amb el patiment que pateix molta gent per mor de la crisi.
Davant algunes desenes de milers de persones que han anat al Coliseu romà per al suggestiu ritu, el Pontífex ha manifestat que l'experiència del patiment i de la creu marca la humanitat i la família i que el camí del Via Crucis és una invitació per a tots els homes i especialment per a les famílies, a contemplar Crist crucificat.
Aquest paio convida les famílies a viure el camí del Via Crucis per "contemplar Crist crucificat i tenir la força d'anar més enllà de les dificultats", ja que Jesús és "el signe suprem de l'amor de Déu per a cada home".  Continua amb paraules d'ànim per a les famílies, "que en aquest temps" ha afirmat "pateixen, a més d'incomprensions, la precarietat del treball i la crisi econòmica".
I no acaba aquí: " En l'aflicció i la dificultat, no estem sols, que la família no està sola, ja que Jesús està present amb el seu amor, la sosté amb la seva gràcia i li dóna la força per seguir endavant, per afrontar els sacrificis i superar tot obstacle". També ha invitat els homes a recórrer a Déu "quan les vicissituds humanes i les dificultats amenacen de ferir la unitat de la nostra vida i de la família".
O sigui que de demanar als que ens han posat en aquest merder ens hi treguin, res de res; que els que tenen més en deixin anar una mica, tampoc. I els que passen gana i no tenen casa per dormir si continuen confiant en Jesús perquè els tregui d'aquesta...van llestos. Quim missatge més bo.
Només molta resignació i vendre fum, això si que en sap molt l'Església.

No hay comentarios:

Publicar un comentario