viernes, 6 de abril de 2012

Ana Pastor

Proposta de la ministra de Foment, Ana Pastor, un cervellet : ampliar els períodes de les concessions d'autopistes de peatge que son rendibles per cobrir el dèficit d'altres que son deficitàries. Això voldria dir que les autopistes de peatge de Catalunya, País Basc i València que son les més rendibles (en el nostra cas estan casi be a la sortida de la ciutat i no tenim més collons que pagar per sortir i entrar una mica decentment) haurien de cobrir els  deutes de les noves concessions ubicades al voltant de Madrid i les radials d'Andalusia.
O sigui, parlant en plata, ja que aquí paguem, hem de cobrir el gasto dels que no paguen les autopistes entre altres coses perquè no els hi fan punyetera falta. Tenen unes autovies que son una meravella.
Anem a veure, dels pressupostos generals de l'Estat en hem sortit molt mal parats. No només no ens pagaran ni un euro del que ens deuen sinó que tindrem menys inversió i ens tornaran menys calerons. Després ens toquen els collons amb la llengua, ara estan recollint firmes perquè aquí a Catalunya es puguin veure toros, de la gestió de l'aeroport del Prat, res de res; que si el corredor del Mediterrani és prioritari el corredor central (Europa ja ha dit que no hi invertirà ni un euro per inútil) també ho és perquè Madrid és Madrid i si s'han de foradar els Pirineus pel seu corredor doncs es foraden i ja està. I les inversions a mitges i si el del Mediterrani s'acaba deu anys més tard, doncs ves que hi farem.
I ara volen que els hi paguem també les autopistes....
Aquesta gent "espanyola"...ens ha pres per gilipolles o què?

No hay comentarios:

Publicar un comentario