miércoles, 25 de mayo de 2011

Strauss-Kahn

Des de fa uns dies ha sigut notícia als medis de comunicació la figura del senyor Strauss-Kahn per un presumpte delicte d'assetjament sexual a una cambrera del hotel a on s'allotjava. Es veu que aquest personatge ja te una certa experiència en aquestes situacions doncs no és la primera vegada que és veu assetjat per un problema de faldilles o, el que és el mateix, d'anar sempre amb la bragueta oberta.
Aquesta persona "tipus" te molts de seguidors en la societat actual, i no em vull referir a Berlusconi, una icona a Itàlia que lo que es veu, sinó a persones del nostre voltant que actuen de la mateixa manera.
Per mi hi han dos tipus de masclistes, totalment oposats, en que un manté el perfil del senyor Strauss i l'altre tot el contrari, però que tots dos tenen en comú el tractar a la dona simplement com un objecte que està a la meva disposició i que no te ni veu ni vot sota els meus desitjos.
En el cas del paio milionari és d'una vulgaritat que fa fàstic. Es que la seva actuació no és ni mínimament original. Jo he pogut comprovar en la vida real com es comporta aquest especíment humà no evolucionat. La dona per ell és només un objecte de plaer, el qual ell en pot disposar sense cap límit i en quan li vingui de gust. Es igual si és rosa, morena, ulls grossos o petits, lo que mana és la pitrera i un mon cul. Després es tracta de conèixer pràcticament les seves habilitats i coneixements sexuals que a mi em vagin millor. Es igual si està casada, soltera o vídua. Es igual si és companya de treball o veïna de l'escala. Està posada allà nomes perquè jo l'agafi com la fruita madura a l'arbre. No te amo, ni veu, ni vot. I sentiments molt menys. Com que no tenim cap sentit de la vergonya no tenim perquè respectar la dignitat de la persona. I ens és molt difícil acceptar un no per resposta. La negativa portarà sens dubte algun tipus de perjudici a la persona assetjada. I no tindrem gens ni mica de remordiments. Ella s'ho ha buscat.
Tenim també el cas oposat. L'home que és l'amo i senyor de la seva parella. En aquest cas la situació és molt diferent. L'home només te una dona, no en hi fa falta cap més, però aquesta només esta al seu servei les vint-i-quatre hores al dia en cos i ànima. El cos és un objecte sexual i l'ànima (si la té) està posada per ser trepitjada tantes vegades com faci falta. S'ha de controlar tot lo que fa la parella i dir-li contínuament lo que es adient en cada moment. I si pren alguna iniciativa ha de ser en la línia que jo li marqui, en cas contrari no hi ha sortida. Es tracta simplement que sigui una persona feliç i per lo tant ha de ser-ho com jo dic. Estic sempre pendent del que diu per si li haig de portar la contraria i corregir-la. La deixo per terra davant de qui sigui per reafirmar la meva posició de cap dominant, i, a ser possible, no li trobo mai cap qualitat ja que m'ha de donar les gràcies contínuament de que jo li permeti estar al meu costat. No ha de pensar ni tenir vida privada.
Si hi ha algú que creu que no tinc raó o soc un exagerat que m'ho faci sàpiga que li puc ampliar l'historia.

sábado, 21 de mayo de 2011

Bin Laden

Ja sé que no soc una persona d'una excepcional intel·ligència i que hi han moltes coses que se'm poden fer difícils de comprendre donat els meus pocs gambals, però.....algú entén lo del Bin Laden? I si algú ho ha entès bé i ho veu clar...que m'ho podria explicar d'una manera que jo ho pogués entendre?
No hem digueu res de les explicacions oficials que ja me les he llegides totes  i son aquestes, precisament, les que son la causa de la meva confusió.
Algú pot entendre que l'enemic número u del Estats Units, el terrorista més buscat del món, el causant de l'enfonsament de les torres bessones i de no sé quants actes de terrorisme més i amb moltes víctimes nord-americanes, el dia que el troben li foten dos tirs i passades  vint-i-quatre hores ja l'han fotut al mar?
Algú em pot explicar perquè les úniques fotos de Bin Laden mort son trucades?
Algú em pot explicar com és possible que a una persona que ha creat la més important xarxa terrorista del món i per tant és un pou sense fons d'informació importantíssima per desmuntar-ho tot se'l mati sense que pugui dir res?
I de la informació que hi havia a la casa que s'en ha fet?
I de les persones que estaven al seu voltant que potser sabien tan com ell..que s'en sap res?
Jo no ho entenc.
Per altra part crec que tothom estarà d'acord amb mi que lo que ha fet la nació més democràtica del planeta es un autentic assassinat que podríem molt bé catalogar de terrorisme d'Estat ja que ha pres una decisió de fer "justícia" sense justícia. No hi ha hagut cap tipus de judici i s'han posat al mateix nivell de lo que volen combatre.
Ja se sap que el Bin Laden no era precisament un bon xicot, però sembla mot estrany que davant d'una acció com és poder-lo trobar i poder-se vanagloriar davant del món d'aquest fet com solen fer molt sovint els nord-americans a la més petita ocasió després de tants de buscar, s'hagin conformat en eliminar el problema en un sol dia.
No em val allò de que no volem fer-lo màrtir i de que hem d'anar en compte en les possibles represalies. Aixo és dona per fet en totes les circumstancies i està plenament acceptat en tots els casos.
I Al-Qaeda? No és també sospitós els pocs escarafalls que han fet? Sembla estrany el poc soroll que fan davant d'un líder tan carismàtic. Del seu cap i mamella dels calers.
Ja sé que és una bajanada, que és poc creïble i que és segur que és una opinió producte de la fantasia d'un periodista que vol fer un bon guió per una pel·lícula, però jo una mica hi estic d'acord. Vaig llegir una article al diari que deia que a lo millor el Bin Laden no era mort i que s'havia muntat tot aquest xou amb dos raons: la primera donar satisfacció als Estats Units amb la seva mort i acabar el gran problema, i la segona que el propi Bin Laden volia acabar amb tot el "tinglado", fer-se passar per mort i que el deixessin tranquil en els seus últims dies ja que, segons sembla, està molt malalt.
I tots contents. Els uns perquè només faltaria que es morís al llit sense venjança, l'altre perquè s'en va cap a casa tranquil i els de la xarxa perquè renoven la seva estructura.
De pel·lícula, no?
Esperem veure que passa més endavant.



miércoles, 11 de mayo de 2011

Bildu

A mi, potser molt particularment, m'ha agradat la legalització de Bildu, per part del Tribunal Constitucional per poder presentar-se a les municipals d'aquest mes de maig.
I molt més després de que la sentencia del Tribunal Suprem avalés les consideracions  del PP i no li donés sortida.
Per mi ha sigut una sorpresa. Potser perquè els catalans estem acostumats que els alts Tribunals Legislatius no ens donguin mai la raó en res. I no és que aquesta vegada hi tinguem res a veure, però mira, si la dreta està molt i molt emprenyada, doncs jo estic content per partida doble.
Ja seria hora de que els tribunals de justícia d'aquest país fossin més neutrals i apolítics del que ho son en aquest moment. Potser hi han hagut, en aquest cas, alguns alts magistrats que han tingut por de fer el ridícul davant d'Europa ja que es veu que, jurídicament, no hi havia cap impediment legal per negar que Bildu es pogués presentar a aquestes eleccions i, a partir d'ara, a moltes altres.
De fet tantes vegades com Batasuna, amb aquest nom o amb altres, ha volgut ser un partit legal per entrar al joc polític se li va dir sempre que no amb l'excusa de que primer tenia que negar tota forma de violència. Dons semblava del tot incongruent que ara que havia fet el pas se li negués la legalitat amb la nova excusa de que això no s'ho creia ningú.
Les lleis han d'estar sempre per sobre de la política i els magistrats han de fer sempre la interpretació adient més favorable a la societat. En cas contrari estaríem davant d'allò de que un excés de seguretat en l'Estat de dret va en contra del mateix Estat.
I això es pot aplicar també al concepte de democràcia.

lunes, 2 de mayo de 2011

Mourinho, quedat.


Ens falta només un partit dels quatre previstos amb el Madrid i, esperant guanyar demà, haig de dir que les coses han quedat molt ben aclarides.
Es evident que lo que vaig a dir és cosa sabuda des de fa molt de temps i potser evident per tothom però també es cert que després d'aquestos tres partits ha aflorat a la superfície com una magnífica i esplendorosa taca d'oli per empastifar un calmat mar blau i grana.
El senyor Florentino, màxim responsable del Reial Madrid, es va posar en mans del senyor Mourinho amb l'única finalitat, fos com fos, de acabar amb la supremacia del Barça. Era igual com ho aconseguís i a quin preu. El fi justificava tots els mitjans. La vinguda d'aquest entrenador ja va costar els seus diners ja que no estava disponible i es va tenir que rescatar del seu contracte amb el Inter de Milà. I es va considerar que era la guinda que li faltava al pastel ja que si la temporada anterior amb el senyor Pelegrini havia sigut bona a la Lliga i dolenta a la Copa i a la Champions, amb un entrenador de la categoria del esmentat Mourinho, resultadista cent per cent, l'èxit estava del tot assegurat demanés el que demanés.
I vet aquí que a les primeres de canvi, líders a la Lliga, venen al camp nou i el Barça ens li fot una maneta amb tots els seus millors homes al camp i amb una més gran possessió de la pilota cosa per demés extraordinària ja que el nostre equip és un mestre en aquest factor. Li cauen cinc gols i no poden donar la culpa absolutament a ningú; han perdut i prou.
Llavors topen amb la crua realitat. Aquest any tampoc li podrem fer pessigolles al Barça, i el primer que ho veu és el propi Mou. I aquí comencen les descalificacions que hem tingut que sentir tota la resta de temporada: col·legiats, horaris, federació, calendaris, etc., etc., només per tapar que el nou entrenador tampoc podia assolir l'objectiu pel qual se'l havia contractat a un preu exorbitant.
Guanyen la Copa i els hi sembla que la cosa canvia, treuen pit, ja tornen a ser els millor del món (així ho diu el president) i, encara que la Lliga està perduda, veuen la Champions a tocar i ja tenen guanyada la Lliga del proper any.
Passa el Barça pel Bernabeu i ens els hi fot dos golets més. I aquí s'acaba l'historia. No hi poden. No tenen equip per lliutar contra un equip que realment ho és. Son molta gent i bona, però no tenen ni equip ni paciencia per fer-lo. 
No sé que passarà d'ara endavant, però el meu desig és que el senyor Mourinho continuï conduint la nau blanca al menys un any més.
Aquest paio enfonsarà el Madrid a un nivell que ni els més fanàtics del Barça podrien imaginar.