martes, 16 de agosto de 2011

Képler Laveran Lima Ferreira (Pepe)

Ha començat la temporada de futbol. Ja la tenim aquí. Però no hi veig cap diferencia respecte la d'abans. Es pot dir que ha començat casi bé de la mateixa manera de com va acabar l'anterior. Ja hem jugat el primer partit de la Supercopa amb el Madrid i les coses no han canviat gaire per no dir gens.
Si fem referencia al joc veurem que tot lo que pugui haver pujat el Madrid es deu més a la falta de rodatge del Barça que no a una millora del Real ja que els jugadors i les formes han sigut les mateixes. Molta llenya, joc brut, pressió al col·legiat, queixes constants i fins i tot l'absència del "puto amo" a la sala de premsa després del partit. Més de lo mateix. Potser el Mourinho s'estarà un xic més callat per allò de l'amenaça de la UEFA però res més, donats els gestos que feia cada vegada que el col.legiat els hi picava una falta. Segurament, per la seva idea, el Pepe és un angelet maltractat.
També hem de dir que varem tenir molta sort amb l'empat ja que si no arriba a ser pel nostre porter en podien haver entrar un parell més en la primera mitja hora. Aquest partit m'ha semblat idèntic als que moltes vegades veiem a casa nostra a on fem quinze xuts a porteria sense cap gol i el contrari sens acosta una vegada i ens la fot a dintre.
Doncs jo, que de futbol no hi entenc gaire, voldria fer una recomanació al Barça.
Jo voldria que fitxessin al Pepe.
De bon segur que seria el fitxatge més rendible de la temporada.
Us imagineu lo que ens estalviaríem em serveis metges? Lo que ho agrairien les cames i els cosos dels nostres jugadors? Fins i tot estic del tot segur de que el l'Alves hi contribuiria amb part de la seva fitxa per pagar el fitxatge. I potser algun jugador més de la nostra Lliga també hi contribuiria. Evidentment no podria jugar amb el Barça i només el tindríem assentat a la banqueta com a amenaça pels contraris, ja que en el moment que sortís al camp com a jugador blaugrana i en fes una de les seves seria expulsat fulminant-ment i li caurien cinc partits de suspensió com a mínim. Sempre jugaríem amb deu. Ara vestit de blanc no. Només faltaria. Pel senyor Mourinho el Pepe és un angelet maltractat mentre estigui sota les seves ordres.
Quina diferencia de tarannà amb els anglesos. Quan varem guanyar la Champions, l'entrenador contrari va admetre sense embuts la seva inferioritat i va dir que havia perdut contra un gran equip, de lo millor que havia vist mai. Aquí li fotem un bany rera l'altre a l'equip de la capital i sense admetre cap culpa de res anem a buscar culpables fins i tot al pobre que escombra la seu de la FIFA.
Quina vergonya.
Ja te raó el Karanka quan diu que res a canviat.
El Madrid continua sense ser un equip senyor.
Igual que abans.


No hay comentarios:

Publicar un comentario