martes, 7 de junio de 2011

Shakira


Suposo que a molta gent li deu passar lo que a mi: que hi han grans estrelles de la cançó que no li fan ni fred ni calent. No és que no les valori ni els hi tregui cap mèrit si no que, senzillament, no son dels cantants que un li compra un CD. I en el cas de la Shakira doncs una mica em passa això mateix. No m'agrada el falset que fa de vegades, i per lo tant, si la sento per la radio no canvio d'emissora, però em cansa una mica el sentir-la.
Com a senyora considero que està estupenda, tot sigui dit, però per mi aquí s'acabava l'historia.
Després va venir l'enamorament amb el Piqué i vaig pensar que era cosa de la publicitat, ell guanyava notorietat pels seus contractes publicitaris i ella es pujava al carro "Barça" que era una aposta segura. Amb tot el respecte cap a tots dos a mi això tampoc em mereixia cap més comentari. Amb el transcurs del temps ha semblat que la cosa anava de debò i, mira, millor per ells.
Però fa uns quants dies, un amic que sempre m'envia coses, em va enviar un Mail amb un discurs de la Shakira a la Fundació Barefood, de la Universitat de Oxford i que em vaig mirar amb molt de recel per allò de "que coi ha d'anar a dir aquesta senyora a aquesta Universitat". I vaig estar uns dies més a obrir-lo.
Doncs quan per fi ho vaig fer em vaig quedar bocabadat. Vaja discurs que em fa la senyora Shakira, sense llegir gens, explicant-se la mar de bé, amb les idees molt clares i desbordant generositat. Jo no sé al seu auditori però a mi se'm va fotre a dintre de la butxaca. Ja tenia raó si hi volia anar-hi. L'Universitat se li va fer petita.
Em vaig quedar ben admirat. A més a més d'aquella cara bonica es veu que al cap hi ha cervell i realment una persona intel·ligent que sap el que vol i a on va, que pots estar d'acord o no amb ella però que has d'admetre que te valors i molt humans.
Si algú no ho ha vist i ho vol veure, la adreça es:
Potser no de la cantant, però si que ara m'he fet admirador de la Shakira persona. No compraré els seus CD's però llegiré tot el que digui.  

3 comentarios:

  1. M'agrada la shakira cantant però gràcies al vídeo que ens ha ensenyat, ara també m'agrada la shakira cantant, sens dubte algun a part de cantar i ballar molt be, te les idees clares.

    Salutacions des de Lleida

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. Perdó per l'errada, volia dir la Shakira humana :)

    ResponderEliminar