viernes, 17 de junio de 2011

15 M

Potser vaig una mica contracorrent, potser no és étic el que dic, potser la manera de veure les coses no és la més adient, però jo estic del tot d'acord amb els "indignats" i casi diria que un xic també amb lo que va passar el dia 15 de juny al Parc de la Ciutadella quan es va intentar impedir l'entrada als diputats al Parlament de Catalunya.
Estic d'acord que és un vergonya la manera de com varen tenir que entrar els polítics al Parc, i que els escopissin, pintessin o no hi hagués tota la seguretat exigible. No és gaire edificant veure que el President de Catalunya i la Presidenta del Parlament han d'entrar en helicòpter ni tampoc veure un munt de diputats refugiats a l'Estació de França. Es una autentica vergonya. I jo estic en contra de tota forma de violència.
Peró també és una autentica vergonya el model de polítics que tenim a Catalunya. A molts altres llocs també i potser pitjors, però a nosaltres ens manen els d'aquí.
Anem a pams.
El PSC, que se suposa que defensa els drets dels catalans, va votar en contra nostre a Madrid perquè ens avancessin els 1.400 milions d'euros que ens podrien permetre aconseguir el nivell de dèficit que ens demanen, sense tenir que apujar els impostos o retallar encara més el nostre nivell social.  Aquí a casa nostre s'omplen la boca dient-nos el que s'ha de fer i allà al centre fan el contrari del que ens diuen. Es veu que podria perillar el Gobern del Zapatero...... Doncs girant la truita del revés el senyor Zapatero no valora gaire el suport del "nostre" PSC que per aguantar-li el Govern no ens dona el que ens podria donar. I després s'estranyen dels resultats de les eleccions a Catalunya.
Una vergonya de polítics.
CiU va trobar que el nivell del nostre Estatut era molt baix. Ho va criticar i fins hi tot varen treure pit quan el senyor Mas va anar a Madrid a pactar millores que no havien aconseguit els del tripartit. Doncs aquestos polítics de CiU son els mateixos que avui van junts amb el partit que més va fer contra el nostre Estatut, que el va portar al Constitucional, tribunal que encara avui manté membres retinguts per allò de que no és adient la seva substitució ja que no tenim el recanvi prou "carca". El PP que ens va deixar a parir per tot arreu i que ha deixat els catalans de volta i mitja és avui aliat dels que més llueixen de "catalans". I que no em diguin que és un problema dels pressupostos ja que el PSC els hi donava l'abstenció només amb la condició de no aprovar la nova llei de successions fins que les coses anessin millor. L'important és arribar i manar encara que pactem amb el diable.
Un altra vergonya de polítics.
I quan els veig per la tele dient lo que diuen com si fossi'm tot lo beneïts que voldrien que fossim a mi em ve molta mala llet.
Ah! I els senyor Fèlix Puig que s'ho faci mirar, que ja van dues vegades que la caga; la primera en repartir llenya quan no feia falta i la segona no poden muntar una estructura per protegir els diputats en una actuació ja coneguda.
Si és que amb un parell d'hòsties no en hi ha prou. Ni saben ni volen saber el que vol la gent. No els importem una m.....

1 comentario:

  1. A mi el que em molesta és que només es protesta contra la política catalana. I contra l'espoli fiscal? Perquè no protesten a la Subdelegació del Govern? O a la Delegació d'HIsenda?

    ResponderEliminar