viernes, 7 de enero de 2011

Notícies

Hi ha dies en que trobes al diari notícies que has de llegir dues vegades i que no saps si et fan riure o plorar.
La primera el Sr. Alvarez-Cascos. Per els seus "dallonses" que s'ha de presentar per la presidència d'Astúries i si no ho fa de la mà del PP doncs m'invento un partit i ja està. La qüestió és que he decidit fer-ho, vull tornar a la política activa i ningú és ningú per dir-me el que haig de fer. I molt menys que em tractin a mi com jo ho he fet amb qui m'ha donat la gana.
Però aquí, a mi , em ve al cap un altre pregunta. Si està recolzat en el seu desig per la Sra. Aguirre, pel Aznar, pel Fraga i no sé per quants "capitostes" més, i el Sr. Rajoy no es manifesta, com sempre, qui mana al PP? Qui pren aquestes decisions? O és que de portes en fóra ens en diuen una i cap endins en hi ha un altra?
En lo que a mi m'afecta el Sr. Alvarez-Cascos pot presidir Astúries o a anar a fer safaris per Kenya. Tan me fa, però sentadet a casa seva sense emprenyar estaria millor.
La segona el Sr. Rouco Varela. Un altre "carca" que no vol deixar el seient costi el que costi. Farem el que sigui con tal de mantenir-me en el poder i faré ostentació del meu conservadorisme arcaic. Les seves opinions ver lo que te que ser la família no tenen pèrdua. I és que si me'n vaig tot cau. La família es descontrola. La família es desfà. Lo que més els hi toca els "cococs" a tota aquesta colla és que una part important de la "família", o sigui, la dona, s'hagi convertit en una persona lliure, que pren les seves pròpies decisions, que decideix vers el seu cos, que estudia, que opina, i que no els hi ha demanat permís per fer-ho. Això no ho poden suportar. I així els hi va.
Per mi el Sr. Rouco Varela es pot quedar sentat en la seva cadira púrpura vint anys més.
Tan me fot. No aconseguirà canviar res de res. I pel cas que li fa la societat normal...
L'ultima el Sr. Félix Puig. Després de criticar a tort i a dret vers tot lo que ha fet el tripartit ara ja comencem a fer marxa enredera. Lo que es va dir durant la campanya electoral ja és aigua passada. Lo de eliminar el límit de velocitat dels 80 km/h ja no està tan clar. Ara ja parlem de "flexibilitzar-lo". Abans era eliminar, ara ja no. Després tenim lo de eliminar les càmeres a les comissaries del Mossos d'Esquadra del que en havien fet una autentica escandalera. Doncs tampoc. Ara estan molt ben posades. I ens falta lo del codi ètic que ja veurem com acaba.
I que tinguem que suportar tota aquesta colla.....

No hay comentarios:

Publicar un comentario