miércoles, 1 de septiembre de 2010

Futbol

Comencem una nova temporada de futbol. Ja en hem jugat una jornada i, encara que no s'ha donat cap resultat sorprenent, l'empat del Madrid sumat a la victòria del Barça a Santander ha provocat una autèntica explosió d'eufòria que tampoc entenc gaire.
Aquest any el Madrid ha fet els deures. Ha contractat un entrenador guanyador en que priven els resultats per sobre de tot (ho varem poder comprovar en la visita del Inter al Cam Nou en les semifinals de la Champions) i, per primera vegada en molts anys, ha fitxat bé. S'ha deixat de romanços, de grans estrelles, de "galáctics" i ha comprat treballadors i gent vàlida per posicions concretes per crear una estructura d'equip. No s'ha gastat tans de calerons però estan més ben aprofitats.
Al Madrid li fa falta temps i paciència, que no sé si en tindran donada la gana de títols que tenen i lo que els emprenya que el Barça els aconsegueixi, però esta posant els fonaments per fer un bon equip. Esta clar que el Barça els hi porta avantatge en tots els aspectes i que, a més a més, també ha fitxat bé i s'ha tret del damunt lo que li sobra (Henry, Tchigrinsky i Màrquez, lo del Touré és un imprevist), lo que no s'adapta a que el millor i número u és el Messi (Ibrahimovic) i portant un autèntic golejador (el Villa), un recamvi pel Dani Alves (Adriano) i un altre pel Busquets (Mascherano). A partit d'aqui si fa falta més gent es buscarà a la pedrera.
Aquesta temporada de segur que no serà com l'anterior però el campió serà un dels de sempre.
Es cosa de dos.
De tota manera ens ho passarem bé.

No hay comentarios:

Publicar un comentario