jueves, 18 de marzo de 2010

Mira que si anem a Madrid....


Un dels avantatges que té estar jubilat és que ahir després d'anar al camp del Barça i veure i gaudir dels cuatre gols als alemanys, al arribar a casa, com que l'havia gravat, doncs me'l vaig tornar a veure estirat al sofà, en pijama, amb un whisky i unes trufes de xocolata per fer costat.
Una vegada i un altra vaig gaudir de totes les jugades i dels gols.
Estic vivint el meu Nirvana particular.
Doncs be. Ara que em passat a quarts i el Madrid no, puc donar la meva opinió de que tot el crist que tenen muntat a casa del rival s'ho han fet ells solets. L'any passat varen fer una segona volta de record i no varen guanyar la Lliga perquè el Barça està dos esglaons per sobre, però els hi va fer tan de mal la golejada a casa i el "triplet", que foten l'equip enlaire, es gasten lo que no tenen i de seguida parlen de "conseguir el triplete". No parlen d'anar poc a poc, de mica en mica i construir un d'equip potent amb una estructura definida de joc. No això, no. Com que el Barça ho ha guanyat tot nosaltres també. Comprem lo millor del mercat, li fotem un entrenador i ja està. A guanyar-ho tot. Però de "boquilla".
En qualsevol altre país, un equip que guanya sis copes i per tot arreu diuen que és el millor del mon, se'l faria seu, és a dir, més espanyol que ningú i miraria de protegir-lo, mimant-lo i donant-li tot lo que fes falta perquè ho pogués tornar a repetir. Aquí no. Aquí t'han de putejar lo que no està escrit perquè d'equip espanyol només en hi ha un. D'acord que no ho volem ser d'espanyols, però és que ens ho posen "a huevo" per engegar-los a pastar fang.
Aquest any, un altra vegada, quan surten a Europa sense la protecció de l'estructura de l'Estat un equip no punter els hi fot un "chorreo" només perquè les expectatives eren guanyar "la décima al Bernabeu". Així com sona. Per la cara. Nosaltres no podem perdre mai. Com si tots els altres equips fossin coixos. I no varen reparar que el pitjor Milan dels últims anys ja els va repassar. Milan que tampoc ha passat eliminatòria, clar que contra un senyor equip, no com el Madrid.
Nosaltres podrem guanyar o no la Lliga i guanyar o no la Champions, però ningú ens pot treure que gaudim del nostre equip, que juguen els de casa, que sabem a que juguem i que els demés ens tenen enveja.
El nostre Barça ja ho ha guanyat tot.
Visca !!!

1 comentario:

  1. Jo penso igual. Si senyor. Molt ben dit. A la foto semblas un altre ...

    ResponderEliminar