lunes, 8 de marzo de 2010

La nostra societat


Per causa de la crisi es pot dir que la nostra societat està convulsada. Gent que opinava d'una manera ara en diu un altra o, simplement, despotrica contra tot el que l'envolta per motius que l'afecten directament o perquè creu que les coses no funcionen o perquè te la solució miraculosa per donar fi a tots els nostres problemes econòmics.
Reflexionant vers tot això se'm ha acudit de fer una valoració del meu cercle mes proper i analitzar les resultats amb molta curiositat. Jo soc una persona d'esquerres i per lo tant penses que el teu cercle ho és majoritàriament.
Doncs no. Avui no. El resultat ha sigut el següent:

Gent propera a l'extrema dreta 30%
Gent propera a la dreta 40%
Gent propera a l'esquerra 30%
Gent propera a l'extrema esquerra 0%

Aquí, evidentment, no hi entra ni la família directa, ni la família dels meus amics o companys per allò de l'influencia propera.
Però em sorprèn una mica el resultat, donat que si a les persones els hi preguntes per les seves inclinacions tothom va una mica més cap a l'esquerra i si a algun interessat li comentes que les seves idees estan a prop de l'extrema dreta t'engega a pastar fang.
Peró les seves opinions no enganyen. Son las que son.
Conclusió. Molt agosarada però és una conclusió. Ens en anem cap a la dreta.
Ho tenim fotut.

1 comentario:

  1. Aqui la Falange Española y de la JONS, pero vamos a ver... Vd. por su edad debería saber que España estaba con el Caudillo y ahora vive secuestrada por la Democracia del Rey usurpador.
    La España real es la que Vd. encuentra..... ahora no la que se lee en la prensa y en la Televisión.
    Gracias por descubrirlo ahora. Viva Epañaaaaaaa!!!

    ResponderEliminar