lunes, 29 de marzo de 2010

Estem arreglats


Jo ja m'imagino que, mes o menys, a tot arreu estem igual, doncs només has de llegir noticies de la dreta d'els Estats Units, de les que venen del Orient Mitjà o del veí francès amb les manifestacions xenòfobes de la ultradreta francesa, per constatar que hi han coses que no canvien mai i potser tampoc ho faran en el transcurs del temps. Lo fotut és que l'ultradreta es manifesta en tots els àmbits. No es deixen res.
Veiem:
Judicatura. Persecució del Jutge Baltasar Garzón per ficar-se allà a on no volen que s'hi fiqui. El cas Gürtel en és una mostra i el voler destapar responsabilitats pels morts de la guerra civil en el bàndol fatxa ha sigut la gota que fa vessar el vas. Deixant a part la possible avidesa de notorietat del Sr. Baltasar, ja te en contra un percentatge molt elevat dels seus companys de feina per intentar barrar-li el pas en el seu interes per arribar al fons en investigacions concretes, que poden fer mal a la nostra dreta. Els senyors de la "Falange Española y de las Juntas de Ofensiva Nacional Sindicalista" (FE de las JONS) també tenen coses a dir en contra per lo vist. Senyal que també tenen coses per amagar.
Religió. No sé com catalogar que un capellà hagi comés abusos a 200 nois sords. Però a més a més hi han casos de pederàstia a diferents llocs ( a Espanya no, naturalment) i no se'ls hi acudeix un altra cosa que fer una carta per demanar el perdo a les víctimes !!! Indulgencia del Papa amb els capellans pederastes i articles al diaris dient que aquestos delictes ja han prescrit, que potser hi han hagut un comportament delictuós de bisbes que no van fer el que tenien que fer i aquí s'acava l'historia. I que no potser que es vulgui implicar al Papa Benet XVI quan en la seva estada a Alemania va tapar també lo que no està escrit. Després del "nacionalcatolicismo" que varem patir al nostre país, llegir aixo ja fa fàstic.
Terrorisme. Ara que ETA ha patinat de valent matant un policia a França, que cada vegada esta pitjor i que els èxits policials son evidents, sens despenja el Sr. Mayor Oreja foten dient que hi ha en marxa una nova fase de negociacions entre ETA i el PSOE. Sense aportar cap proba ni dades ni res de res. No fos cas que el Gobern actual (el terrorisme no te color) pogués posar punt final a aquest dolorós problema. I el PP dient que se'l ha d'escoltar perquè sap del que parla. Aixo és podria també dir qu'es terrorisme d'oposició.
Racisme. Aquí jo només voldria que totes les persones que han vingut de fora a treballar al nostre país fessin una vaga de 24 hores. Amb el col·lapse que hi hauria a tot arreu potser més d'un faria compte de que hi han coses que, ens agradi o no, no tenen marxa enrere perquè nosaltres mateixos ho hem volgut així. Amb més cultura hi hauria menys problema.
Per avui ja en hi ha prou de ponar la pallissa.

Un altre dia més.

1 comentario: